Bikali Kozár Iskola
 • Bikal

  Bikal

  Mi vagyunk a kicsik!

 • Egyházaskozár

  Egyházaskozár

  A felsősök.

 • Sokszínűség

  Sokszínűség

  Tanulás mellett: tánc, lovaglás, úszás.

 
suli.jpg
Iskolánkról

Szeretettel köszöntöm a Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár- Bikali Tagintézmény honlapjának minden kedves vendégét!

A világháló nyújtotta lehetőség nagyszerű eszköz ahhoz, hogy céljainkról, sikereinkről, mindennapi munkánkról informáljuk mindazokat, akikhez személyesen is kötődünk: tanítványainkat, szüleiket, környezetünkben élőket, partnereinket. A hasznos információkon túl igyekszünk intézményünket minél színesebben megmutatni Önöknek.

Azoknak is nagyszerű tájékozódási lehetőséget nyújt ez az oldal, akik gyermekük számára egy hagyományaira büszke, innovatív nevelőtestülettel rendelkező iskolát keresnek. Egy helyet, ahová jó iskolába járni! J

Hitvallásunk, hogy a gyermeki személyiséget elsősorban a többi ember általi elfogadás és szeretet alakítja. Ez adja intézményünk egyik erényét is. Barátságos, szerető légkört biztosítunk az itt tanulók számára. A humánus, toleráns közeg az egyik vonzereje intézményünknek.

E honlap létrehozásának célja, hogy többet tudjunk egymásról és ezáltal erősödjenek kapcsolataink. Ismerjék meg közelebbről intézményünket, tájékozódjanak bemutatkozó oldalainkon! Ha még többet szeretnének látni színes, tartalmas iskolai életünkből, keressenek bennünket a facebookon is!

Makai Valéria

Tagintézmény- vezető

llfkdskflséfdksdldksfksldd-fvsddls-mdfksdfl-sdmck-lsdlkfmkdls-mcds-lcmlsdmcldskmclmkldmldksmclmlkmckfl.810-374-5282
Iskolánkról

Baranya megye északi részén, a Hegyhát aprófalvas vidékén található iskolánk a Hegyháti Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Egyházaskozár- Bikali Tagintézménye.

Iskolánk különlegessége, hogy alsósaink Bikalon, míg felsőseink Egyházaskozáron járnak iskolába. A 3,4 km-es távolság nem elválaszt, inkább egy remek lehetőség pl. Mikulásfutásra.

Tanulóink 11 községből érkeznek, minden évfolyamon 1-1 osztályunk van. A kis iskola előnye a családias hangulat, itt mindenki ismer mindenkit.

Ez a honlap lehetőség arra, hogy céljainkról, sikereinkről, mindennapi munkánkról informáljuk mindazokat, akikhez személyesen is kötődünk: tanítványainkat, szüleiket, környezetünkben élőket, partnereinket.

Azoknak is nagyszerű tájékozódási lehetőséget nyújt ez az oldal, akik gyermekük számára egy hagyományaira büszke, innovatív nevelőtestülettel rendelkező iskolát keresnek. Egy helyet, ahová jó iskolába járni!

2018_ Ballagás 026.JPG
Viszlát 2017/18

Véget ért a 2017/18-as tanév, itt a várva várt vakáció! Június 16-án elbúcsúztunk az idei tanévtől és ballagó nyolcadikosainktól is. A tanévzáró ünnepélyen visszatekintettünk az év nevezetes eseményeire: Mozdulj, Márton nap, Mikulás futás és vásár, farsang, kézműveskedések, osztálykirándulások, gyereknap, Bécsi kirándulás csak ízelítőként a változatos kínálatból.

A települési és kisebbségi önkormányzatoknak köszönhetően minden tanév végén lehetőségünk van arra, hogy legkiemelkedőbb tanulóinkat megjutalmazzuk. Büszkék vagyunk a legjobb tanulóinkra, akik szorgalmas munkájukkal bizonyítottak a tanórákon és versenyeken is. Jutalmat érdemeltek és kaptak, akik kiemelkedőek voltak sportban, vagy közösségi munkájukkal járultak hozzá az osztály vagy az iskola életéhez.

Utoljára szólalt meg iskolánk csengője nyolcadikosainknak. Szeptembertől már új helyen kell helytállniuk. Kívánunk nekik sok-sok kitartást az új feladatokhoz, „jó fej” osztálytársakat és tanárokat!

 

T

Galéria

A Galéria képeit nézegetve részesei lehetünk az iskolánkban zajló eseményeknek.neophobic

Ide kell hoznunk a nagyvilágot, ide kell hoznunk mindent, ami szép, ami jó, ami nemes, és amit érdemes.”
/Veres Péter/

Igazgatói köszöntő

Tisztelt Látogató!

 

A hasznos információkon túl igyekszünk intézményünket minél színesebben megmutatni Önöknek. Azoknak is nagyszerű tájékozódási lehetőséget nyújt ez az oldal, akik gyermekük számára egy hagyományaira büszke, innovatív nevelőtestülettel rendelkező iskolát keresnek. Egy helyet, ahová jó iskolába járni!

E honlap létrehozásának célja, hogy többet tudjunk egymásról és ezáltal erősödjenek kapcsolataink. Ismerjék meg közelebbről intézményünket, tájékozódjanak bemutatkozó oldalainkon! Ha még többet szeretnének látni színes, tartalmas iskolai életünkből, keressenek bennünket személyesen, vagy a facebook-on is!

 

Rózsa Józsefné

Tagintézmény- vezető

Intézményeink